TR

ITSO ve TÜMSİAD’dan tanıtım atağı (24.09.2013)

Isparta'nın gülü, elması ve halısı başta olmak üzere yöresel ürünler ve kültürel mirasının, marka değerlerinin tanıtılacağı "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü" Akdeniz ve Ege Sahillerinde 5 il 13 ilçeden oluşan güzergah kapsamında yola çıkıyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Isparta Şubesi işbirliği hazırlanan "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü" gideceği 5 ilde (Antalya, İzmir, Denizli, Aydın, Isparta)Isparta'nın gülünü, elmasını ve halısı ile yöresel ve kültürel değerlerini tanıtacak. 
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile TÜMSİAD Başkanı Akın Tuna otobüsün tanıtımıyla ilgili Isparta Valiliği önünde basın toplantısı düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren ile ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, ITSO Genel Sekreteri Erkan Ayan’ın da hazır bulunduğu törende, tanıtım otobüsüyle ilgili bilgiler verildi.

Isparta’nın tanıtım çalışmaları kapsamında ITSO ve TÜMSİAD işbirliği ile "Gülün Yolculuğu Isparta Tanıtım Otobüsü"nü hazırladıklarını anlatan Başkan Başdeğirmen, otobüsün 2 hafta içinde 5 il ile 13 ilçeye gideceğini ve buralarda özellikle Isparta'nın gülünü, elmasını,halısını ve marka değerlerini tanıtacağını kaydetti. Isparta tanıtılmadığı sürece ürünlerinin de satılamayacağını ifade eden Başkan Başdeğirmen, "Isparta’nın marka değerlerini tanıtmak ve birebir anlatmak için özel bir tanıtım çalışmasına başlattık. Yaşanan ve Yaşatan marka şehir Isparta vizyonumuzla bu proje gibi bir çok projeyi de harekete geçirerek Isparta’nın daha çok bilinirliği arttırarak ulusal ve uluslar arası rekabet gücünü arttırcağız. Isparta'nın tanıtımını çok önemsiyoruz. Bu tanıtım otobüsü de bunu gerçekleştirecek." diye konuştu. 
            TÜMSİAD Isparta Şube Başkanı Akın Tuna ise, Isparta’nın önemli değerlerinin tanıtılması için bu tür çalışmalara ihtiyaç olduğunu söyledi. ITSO ile ortaklaşa yapılan bu çalışma ile tanıtım amacına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Tuna, gidilen il ve ilçelerde stantlar açılarak Isparta’nın anlatılacağını sözlerine ekledi.

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif