TR

SGK Müdürü Bayram ITSO’yu ziyaret etti (21.02.2014)

 SGK Müdürü Bayram ITSO’yu ziyaret etti

SGK  Müdürü Mehmet Bayram ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek, sigorta primlerini zamanında ödeyen işadamlarına teşekkür etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Bayram Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Bayram, son 3 yıl içinde yaptıkları çalışmaları paylaştı. SGK’nın son yıllarda tahsilat oranında artış olduğunu belirten Bayram, bunda işadamlarının katkısının çok fazla olduğunu söyledi. İşadamlarının SGK prim borçlarının ödemede üstün gayret göstermelerinden dolayı teşekkür eden Bayram, “Geçmiş yıllara oranla tahsilatlarımızda artış var. Bu da sizin üyelerinin duyarlılığını gösteriyor, şahsınızda üyelerinize de teşekkür etmek istiyorum.”dedi.

İstatistiklerle ilgili de bilgiler veren SGK Müdürü Bayram, Isparta’da 53 bin 654 kişinin SGK çalışan olduğunu belirten Bayram, bu rakamların artmasını temenni ettiklerini söyledi.  SGK’nın son yıllarda kurumsal anlamda önemli adımlar attığını belirten Bayram, “2008 yılında 49 günde maaş bağlanırken şimdi bunu 11 güne düşürdük. Vatandaşımızın işverenimizin kurumumuzda bekletilmesi yada işlerinin geç yapılması gibi bir konu yok.  Zaman işadamları ve  bizim için önemli. “dedi.

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de SGK Müdürü Bayram’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Biz sizlerle birebir çalışan kurumlar arasındayız. SGK üyelerimiz için önemli bir kurum burada işlerin zamanında yapılması bizleri memnun ediyor. Bende üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.