TR

ATSO, Gıda İnşaat ile Sağlık Turizmi Sektörlerinde (12.04.2012)

Libya’da İşbirliği Fırsatları Zirvesi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 26 Nisan Perşembe günü saat 11:00’de ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda  “Libya İnşaat, Gıda ve Sağlık Turizmi Sektörleri İşbirliği Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

Toplantıya Libya’nın Ankara Büyükelçisi Abdel Razak MUKHTAR, Türkiye’deki Libyalı hastalardan sorumlu Libya Devlet yetkilisi Ez Eldeen MALİHA ve diğer Libya devlet yetkilileri ile Libyalı işadamları katılacaktır. Toplantıda Libya Büyükelçisi Abdel Razak MUKHTAR ve Libyalı işadamları Libya’da gıda, inşaat ve sağlık turizmi sektörlerinde iş fırsatlarını tanıtan bir sunum yapacaklardır.

Toplantının amacı; Libya’nın yeniden yapılanma sürecinde ihtiyaç duyduğu İnşaat, Gıda ve Sağlık Turizmi sektörlerinde iş yapmak isteyen Türk işadamlarını bilgilendirmektir. Toplantı kapsamında Libya’da projeleri yarım kalmış Türk işadamlarının, projelerini tamamlamak üzere tekrar Libya’ya davet edilmesi,  Türk işadamlarının Libya’da karşılaştığı ve karşılaşması muhtemel sorunların tartışılması ve çözüm önerileri sunulması, bundan sonraki süreçte ikili ilişkilerin geliştirilmesi planlanmaktadır.

Toplantıya Libya’nın yeniden yapılanması sürecinde, Gıda, İnşaat ve Sağlık Turizmi sektöründe iş yapmak isteyen iş adamları davetlidir. Libya Bilgilendirme Toplantısı’na katılmak isteyen işadamlarımızın 20 Nisan 2012 Cuma gününe kadar ‘sadettindikmen@baka.org.tr’ e-posta adresine veya 0530-824 64 41 numaralı telefona iletişim bilgilerini göndermeleri rica olunur.