TR

ITSO SAN-TEK Fuarında (13.04.2012)

ITSO SAN-TEK Fuarında stant açarak üyelerini, krediler, eğitimler, AB Projeleri, oda hizmetleri konularında bilgilendirecek.

Detay Fuarcılık tarafından organize edilen 16.SANTEK Isparta Yapı Dekorasyon ve Doğalgaz Fuarı açıldı. Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki fuarın açılışına Vali Vekili Niyazi Can, ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç başta olmak üzere iş dünyasının temsilcileri ile firma yetkilileri katıldı. Fuarın açılışında düzenlenen törende konuşan ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, üretim ve satış ikilisinin ekonomik hareketlilikteki öneminden söz etti. Kaçıkoç, “Üretim olmadan diğer ticari faaliyetler geride kalıyor. Üretilen bir malın da satılması muhakkak gerekiyor. Satılması için de böyle fuarlar gerekiyor” dedi.

Vali Vekili Niyazi Can ise ülkelerle yarışabilmenin birinci şartı olarak kaliteli üretimi gösterdi. Can, “21.Yüzyılda ülkelerin yarıştığı, sanayinin şiddetle geliştiği bir dönemdeyiz. Tek çare, malın kaliteli, üretimin en iyi düzeyde olması en önemli hedefimiz olmalı. Üretilen ham petrol, doğalgaz boru hatları ülkemizden geçmekte. Bu da ülkemizi konumu itibariyle stratejik açıdan önemli hale getirmektedir” dedi.

DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça, yaptığı açıklamada, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi şehirler başta olmak üzere fuara 68 firmanın katıldığını, 200’ü aşkın ürünün tanıtımının yapıldığını söyledi.

Fuarda ITSO’da bir stant açarak oda hizmetlerini tanıtıp bilgiler verecek. ITSO’nun standında KOSGEB, AB Projeleri ve oda hizmetleriyle ilgili üyeler bilgilendirip görüşleri alınacak.