TR

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nden ITSO’ya ziyaret (24.02.2015)

Dernek Başkanı  Karahan, ITSO yöneticilerine basına verdiği önem ve değerden dolayı teşekkür etti,  ITSO Başkanı Başdeğirmen de gazetecilere Isparta’nın yararına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Başkan Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan, çalışmalarından bahsetti. Gazeteciler Cemiyeti Başkaın Karahan, ITSO Başkanı BAşdeğirmen’e kurum olarak basına verdiği önemden dolayı teşekkür etti. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve tam destek verdiklerini belirten Karahan,”Ben ITSo’da aynı zamanda meclis üyesiyim. Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in Isparta’nın gelişmesi ve ileriye doğru gitmesi için elinden geleni yaptığına birebir şahit oluyorum. Basın olarak da bu iyi niyetli çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.

 

BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise; “Basının önemini herkes çok iyi biliyor. Nazik ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bizim 1 numaralı ayağımız şüphesiz ki şehir basını, üyelerimizle aramızda ki dostluk köprüsü. Halkımıza ve üyelerimize kendimizi anlatıyoruz. Gazetecilerimiz sayesinde çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz ve başarılı olduğumuz çalışmalarda onların da emeğinin olduğunu biliyoruz. Sizler de Isparta için çalışıyorsunuz ben gerçekten sizleri aileden biri olarak görüyorum. Her zamanda işbirliğimiz devam edecek. Başarılar diliyorum” dedi.