TR

Milletvekili Bakır’dan ITSO’ya ziyaret (23.07.2015)

7 Haziran seçimlerinin ardından CHP’den Milletvekili seçilen İrfan Bakır, Meclis’in tatile girmesi dolayısıyla ziyaretlere başladı.  Milletvekili Bakır Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Isparta ekonomisi ve projelerin konuşulduğu ziyarette ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’da hazır bulundu.

 

Milletvekili Bakır, “Biz milletvekili olarak Isparta’ya hizmet ederken birlikte çalışmalar yapacağız. Sizler bu memleketin ekonomisine yön veren insanlarsınız, önemli projelerin var. Bu projeleri birlikte hayata geçirmek ve fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun eder. “dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Isparta adına yapılacak tüm çalışmalarda milletvekillerinin desteğinin çok önemli olduğunu söyledi. Isparta’nın sürdürülebilir kalkınmasında hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Bizler bu makamlarda geçiciyiz. Önemli olan ilimize hizmet etmek, ilimizin eksiklerini tamamlamak, bütün bunlarda tek başına olmuyor. Herkesin katkısı ve desteği ile olacak çalışmalar var. Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza destek bekliyoruz. “dedi.

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da Milletvekili Bakır’a başarılar dileyerek, “Milletvekillerimizin Isparta için yapacağı hizmetlerde hep yanında olacağız. Bizler memleketimiz için buralardayız sizler de öyle. Görevde olduğumuz sürece de ilimize en iyi hizmeti yapmalıyız. .”diye konuştu.