TR

ITSO üyeleri, Aydın da Hayvancılık Fuarına katıldı (09.11.2015)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini yurtiçi ücretsiz fuar gezilerine götürmeye devam ediyor. Gaziantep,  Antalya, Konya, İstanbul da çeşitli sektörlerde düzenlenen fuarlara üyelerini götüren ITSO yetkilileri, geçtiğimiz hafta sonu tarım ve hayvancılıkla iştigal eden üyelerini  Aydın Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarına götürdü. Fuara ITSO’nun 7. Grup Meslek Komitesi üyeleri ile Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk da katıldı.

 

Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda sektörün tüm sorunları masaya yatırılarak, 3. Ulusal Süt Zirvesi’ne de ev sahipliği yapıldı.Fuara, gıda tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen firma ve temsilcileri de katıldı.  Büyük ve küçükbaş hayvanların sergilendiği  fuarda, çiftlik ekipmanları ile teknolojileri, süt ve et teknolojileri, biyogaz ve arıtma sistemleri de yer aldı.  Fuarda verimli besi sığırı yarışması ve açık artırmalar yapıldı. ITSO üyeleri bu tür fuarların sektörlerin ufkunu açtığını söyleyerek yurt içi fuarlara ITSO aracılığıyla ücretsiz gitme imkanı buldukları için Başkan Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

 

Ziraat Odası Başkanı Selçuk da ITSO ile böyle bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Selçuk, fuarda sektörü ilgilendiren, 3. Ulusal Süt Zirvesi’ne de katılma imkanı bulduklarını belirten Selçuk,  “Fuarın Sektörün nabzının tuttuğunu gördük. Özellikle Türkiye için hayati değer taşıyan 3. Ulusal Süt Zirvesi’ne de ev sahipliği yapılan fuarda biz hem son teknolojik gelişmeleri bu fuarda gördük hem de geleceğe yön verdik. " dedi.