TR

Büyümek için işbirliği şart (14.01.2016)

 

 

Konya Sanayi Odası eski Başkanı, mevcut meclis üyesi, TOBB Delegesi  Tahir BüyükHelvacıgil, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.  

                Konya Sanayi Odası Eski Başkanı Büyükhelvacıgil’i ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Konya’nın Isparta ile olan ticari bağlarının artığını belirten Büyükhelvacıgil, “Konyamız sanayi anlamında hızla gelişen bir il, Ispartamız da gelişen iller arasında. Konya olarak Isparta’ya yakın olmamız sebebiyle birçok konuda ortak işler yapıyoruz. İşadamlarımız karşılıklı ticaretlerini sürdürüyor. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, Isparta için güzel şeyler yapıyorsunuz,  İşbirliğimizin artmasını diliyoruz. “dedi.

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen de, Isparta’nın gelişimi ve büyümesi adına her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı Büyükhelvacıgil’e teşekkür eden Başdeğirmen,”Isparta ile Konya’nın bağlayan ortak noktalarımız var. Sizlerle her zaman görüşüyoruz, alışverişlerimiz sürüyor. Ticari anlamda daha büyük işbirlikleri yapmak isteriz. Isparta sanayi anlamında gelişmeye açık bir il, Konya’nın önemli firmaları ile işbirliği yapmak bizlere değer katar. Hepimiz illerimiz, ülkemizin geleceği ve gelişmesi için çalışıyoruz. Büyümek için işbirliğinin şart olduğunu düşünüyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederiz.”diye konuştu.