TR

Onursal Başkanımız son yolculuğuna uğurlandı (13.05.2016)

 Isparta'nın 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı Hayırsever Yatırımcı İşadamı Şevket Demirel (90) Şehriban Hatun (ninesi) Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Isparta’nın kanaat önderi, Hayırsever ve yatırımcı işadamı, Merhum Şevket Demirel 9 Mayıs 2016 günü 90 yaşında hakkın rahmetine kavuştu. 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in kardeşi, Ticaret ve Sanayi Odamızda 24 yıl yönetim kurulu başkanlığı 8 yıl da meclis başkanlığı yapan Sayın Büyüğümüz Şevket Demirel’in vefatı bizleri çok üzmüştür. Allah rahmet eylesin, Ailesine ve sevdiklerine sabırlar dilerim. ”dedi.

 

Kalabalık bir topluluk tarafından uğurlanan Şevket Demirel'in cenazesine, hükümet adına Çalışma Bakanı Süleyman Soylu katıldı. Cenazeye, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi, Eski bakanlardan İsmet Sezgin, Yaşar Topçu, İbrahim Gürdal, Aykon Doğan, İstanbul Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şevket Demirel'in damadı CHP Milletvekili İlhan Kesici, İşadamı Rahmi Koç, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta eski Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu, Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, İrfan Bakır , Nuri Okutan ve Süleyman Demirel zamanında Milletvekilliği yapmış eski vekiller ve bürokratlar ile ITSO’dan Başkan Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile çok sayıda katıldı.

Cenaze gülsuyu ve güllerle donatılmış şekilde mezarlığa götürüldü. Cenaze namazında 3 kızı da yan yana saf tuttular.