TR

Kataloğa başvuru dönemlerinin kaldırılması (15.09.2017)

İlgi: Devlet Malzeme Ofis Genel Müdürlüğü tarafından 14.09.2017 tarih, 42438900 – 110.02.01 – sayılı ve Kataloğa başvuru dönemlerinin kaldırılması konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

Devlet Malzeme Ofisi katalog uygulamaları için de yer alan; Genel Katalog ve KOBİ Kataloğuna ilk defa başvuruda bulunacak olan firmalar için Şubat – Nisan  - Temmuz –Ekim  ayları ile sınırlı olan “Dönemsel Başvuru” uygulaması kaldırılmış olup, katalogda yer almak isteyen firmalara yılın her ayında başvuru yapabilme imkanı getirilmiştir.

Bu uygulama ile firmalar için Ofis kataloğuna başvuru süreçleri kolaylaştırılmakla birlikte katalogda yer alan tedarikçi sayısının artırılarak kamu alımlarında daha rekabetçi bir ortamın sağlanması amaçlanmıştır.

Genel Kataloğa başvurular Genel Müdürlük Katalog Daire Başkanlığına, Kobi Kataloğuna başvurular  ise Genel müdürlük Kataloğ Daire Başkanlığı ya da ilgili taşra teşkilati birimlerimize yapılabilecel olup başvurulara ilişkin gerekli bilgi ve belgeler;

Genel Katalog için https://www.dmo.gov.tr/RSatis/Kurumsal/KatalogIlani.aspx
KOBİ Katlalog için https://www.dmo.gov.tr/ESatis/Kurumsal/KobiKatalog.aspx

 

 

İnternet adreslerinde yayınlanmaktadır. Odamıza kayıtlı üyelerimiz konuyla ilgili bilgilendirilir, Ofis kataloğunda yer almak isteyen firmalarımız Devlet malzeme ofisi ya da ilgili taşra teşkilatı birimlerinden  ulaşabilirler.