TR

Türk- Alman Su İşbirliği Günleri (20.09.2017)

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Türk-Alman Su işbirliği günleri 02-03 Kasım 2017 tarihlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Müdürlüğü ile işbirliğinde TASIGO Hotel’de gerçekleşecektir. İki gün sürecek olan toplantıda sanayide ve yerel yönetimlerde  su ve atık su konularında sorunların çözümlerine dönük teknolojiler ve iki ülke arasında işbirliği imkanları ele alınacaktır. Etkinlik, su ve atık su teknolojileri alanındaki firmaları, organize sanayi bölgelerini, merkezi ve yerel  yönetimleri ve çevre danışmanlık hizmetleri sunan şirketlerle ilgili duyan kesimleri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Katılımcılar etkinlik boyunca gerek tanıdım masalarını ziyaret ederek, gerekse ikili işbirliği görüşmeleri kanalıyla Almanya’dan su teknolojileri alanında ürün ve hizmet sunan şirketlerle ilgili detaylı bilgi edinme imkanı bulacaklardır.

Türkiye’den kurum ve firma temsilcilerinin etkinliğe katılımı ücretsizdir. Ancak kayıt gerekmektedir. Ulaşım ve konaklama kendilerine aittir. Toplantıda Türkçe /almanca simultane çeviri yapılacaktır.

Etkinliği tüm üyelerimize duyruruz.