TR

İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'nın Özel Sektörün Gelişimi için İslam Kalkınma Bankası Girişimi (25.02.2019)

İlgi; TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ tarafından 22.02.2019 tarihli, 34221550-724.01.03- 2070 sayılı ve İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'nın Özel Sektörün Gelişimi için İslam Kalkınma Bankası Girişimi konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

İlgide kayırlı yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA)'nın, İslam Kalkınma Bankası Grubu (IsDB) ile İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin özel sektörüne yönelik sunabileceği işbirliği ve hizmet imkanlarına ilişkin girişimlerde bulunduğu belirtilmektedir.

The Islamic Corporation for the Development of the Private Sector (ICD), İslam Kalkınma Bankası Grubu (IsDB) bünyesinde 1999 yılından beri faaliyet göstermekdir.

ICD'nin faaliyet alanları, İslami finans kanllarının geliştirilmesi, yüksek katma değerli sektörlere yatırım, özel sektör iş yapma ortamının iyileştirilmesine katkı ve kaynakların harekete geçirilmesi gibi ana konular üzerinde geliştirilmiştir. ICD hakkında ayrıntılı bilgi yazımızı aşağıda verililen linkten ulaşabilirisiniz.

Ayrıntılı bilgi yazımız için tıklayınız.

Üyelerimize Duyurulur.