TR

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı (14.06.2019)

İlgi: TOBB’dan gelen Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı konulu , 11.06.2019 tarih ve 3048 sayılı yazı aşağıda sunulmuştur.


Birliğimiz ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı ile “Türkiye – KKTC Ticaret Odası Forumu” kurulmuştur. Türkiye- KKTC Ticaret Odası Forumu, Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Türkiye – KKTC Ticaret Odası Forumu tarafından, 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Golden Tulip Lefkoşa Otel’de “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı” düzenlenecektir.



Konferans kapsamında, KKTC’de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm , tarım ve bilişim teknolojilerine ilişkin sektörel panel ve devamında iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için  http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr linkinden yer alan başvuru formuna en geç 18 Haziran 2019 Salı mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir. Söz konusu link üzerinden taslak programıma ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize Duyurulur.