TR

Brezilya Yatırım Forumu 2019 (17.09.2019)

İlgi: TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ tarafından 10.09.2019 tarihli, 34221550-720-9098 sayılı ve Brezilya Yatırım Forumu 2019 hakkında konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

İlgi: Brezilya’nın Ankara Büyükelçiliği’nin 3.09.2019 tarihli yazısı.

Brezilya’nın Ankara Büyükelçiliği’nin ilgide kayıtlı yazısıyla, Brezilya Yatırım Forumu’nun üçüncüsünün 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Brezilya’nın Sao Poulo şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Forum’un, altyapı, enerji, endüstriyel tarım teknoloji ve inovasyon gibi Brezilya ekonomisinin stratejik sanayi sektörlerinde yatırım fırsatlarını öne çıkaracağı belirtilmekte olup, aynı zamanda Brezilya iş ortamında son zamanlarda gerçekleşen gelişmeleri öğrenmek adına önemli bir fırsat sunacağı ifade edilmektedir.

Açılışını Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsanaro’nun yapacağı Forum’a çok sayıda üst düzey Brezilya resmi makamlarının ve özel sektör yetkililerinin katılacağı, Brezilyalı Bakanlar ve önemli resmi kurumlar ile toplantıların gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Forum’a ait detaylı programa Birliğimiz web sayfası (www.tobb.otg.tr) “Hizmetler” başlığı alındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinliler” sayfasından ulaşılabilmekte olup, Forum’a katılmak isteyen şirketlerimiz http://www.brasilinvestmentforum.com adresinden katılım kaydını yapabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.