TR

Uluslararası Standardizyon Zirvesi (10.10.2019)

İlgi: TÜRKİYE ODALAR VE BORSLAR BİRLİĞİ tarafından 08.10.2019 tarihli, 34221550-045.99-9989 sayılı ve Uluslararası Standardizyon Zirvesi konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

14 Ekim Dünya Standartlar Günü, tüm dünya genelinde standardizasyonun önemini vurgulamak amacıyla kutlanan özel sektör açısından çok önemli bir gün olarak yer almaktadır.

Bu önemli gün kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK’ın teşrifleriyle ülkemizdeki standardizasyon bilinci ve farkındalığını artırmak, başta tüccar ve sanayiciler olmak üzere standardizasyon faaliyetlerine katılan tüm paydaşların çalışmalarını teşvik etmek amacıyla 13 Ekim 2019 tarihinde saat 09:30’da Swissotel The Bosphorus İstanbul’da “Uluslararası Standardizasyon Zirvesi” gerçekleştirilecektir. Zirveye Uluslararası ve Avrupa Standardizasyon kuruluşlarının başkaları da katılım sağlayacak olup, zirvenin bu yılki teması “Standartlara Yön Ver” olarak belirlenmiştir. Ayrıntılı programa www.14ekim.com adresinde bulunan web sitesinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerini ve zirveye katılmak isteyenlerin anılan web sitesinde yer alan kayıt formunu doldurmalarının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

Üyelerimize duyurulur.