TR

Tiflis/Gürcistan’da Türkiye-Gürcistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirmesinde Yeni Ufular (21.01.2020)

İlgi: İKTİSADİ ARAŞTIRMALAR VAKFI tarafından 16.01.2020 tarihli, 5 Nisan 2020’de Tiflis/Gürcistan’da Türkiye-Gürcistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirmesinde Yeni Ufuklar konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından bugüne kadar çeşitli ülkelerde düzenlenen Seminer ve Sempozyumlara her iki ülkenin Ekonomi Bakanlarının, Bakan Yardımcılarının, Müsteşarların teşrifleriyle onurlandırılmakta ve katılımcılar tarafından da büyük beğeni ve ilgiyle izlenmektedir.

Bu bağlamda Vakfımızca 15 Nisan 2020’de Tiflis/Gürcistan’da Türkiye-Gürcistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirmesinde Yeni Ufuklar konulu bir sempozyum düzenlenecektir. 

Sempozyumla ilgili Bilgi Notu, Taslak Sempozyum Programı, Seyahat Programı ve Katılım Formu ekte bilginize sunulmuştur.

Sempozyum partnerimiz Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odasının Gürcistan’da ki aynı konuda faaliyet gösteren firmaları sempozyuma davet edebilmesi için Türkiye’den sempozyuma katılacak firmaların   listesini önceden gönderilmesini talep etmektedir. Bu nedenle Katılacak firmaların 15 Mart 2020 tarihine kadar ön kayıt yaptırmaları gerektiğini hatırlatırız.

Üyelerimize duyurulur.