TR

4.Antalya Devlet Destekleri Zirvesi (22.09.2020)

İlgi: Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iletilen 4.Antalya Devlet Destekleri Zirvesi konulu yazı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle 4.Devlet Destekleri Zirvesi gerçekleştirilecektir.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen destekler hakkında sağlıklı bilgi alabilmesi amacıyla düzenlediğimiz Antalya Devlet Destekleri Zirvesi’nin dördüncüsü 25 Eylül 2020 Cuma günü 10:00-18:30 saatleri arasında Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle webinar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İŞKUR İl Müdürlüğü, KOSGEB, SGK İl Müdürlüğü, TÜBİTAK, Türk Patent ve Marka Kurumu temsilcileri sunumları ile katılacaklardır. Düzenlenecek özel İstişare Oturumu’nda ise Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu hem gündemde yer alan önemli ekonomik konular hakkında değerlendirmelerde bulunacaklardır.

4.Antalya Devlet Destekleri Zirvesi detay programı aşağıda ekte sunulmuş olup, kayıt linkine https://atso.xyz/4ADDZ  bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.