TR

M.O.W. 2021 – Mobilya Fuarı Hakkında (03.08.2021)

Sayın Üyemiz,

Küresel Fuar Acentesi tarafından alınan 28.07.2021 tarih ve M.O.W. 2021 Milli Katılım Organizasyonu konulu yazıda;

19-23 Eylül 2021 tarihleri arasında Badsalzuflen/Almanya’da düzenlenecek olan M.O.W. 2021 – Mobilya Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu, T.C. Ticaret Bakanlığından onay alınması ve yeterli başvuru olması durumunda, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın iştirak şirketi olan Küresel Fuar Acentesi tarafından gerçekleştirilecektir.

Geleneksel mobilyaların (oturma odası mobilyaları, döşemeli mobilyalar, yemek odaları, yatak odaları, vb.) yanı sıra yenilikçi tasarım ve trendlerin sergilendiği, mobilya üreticileri, mobilya distribütörleri ile sektördeki önemli alıcıların ziyaretçi portföyünü oluşturduğu M.O.W. Fuarı için yer kirası, stant konstrüksiyonu, sigortalama ve gümrükleme hizmetleri dahil olmak üzere sergilenecek ürünlerin nakliyesi (Bursa-fuar alanı-Bursa), genel tanıtım giderleri ve fuar alanında verilecek diğer hizmetleri kapsayan katılım bedeli 595 €/m² olarak belirlenmiştir.

Söz konusu fuar, T.C. Ticaret Bakanlığının 2017/4 sayılı Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine ilişkin karar kapsamında Bakanlık tarafından belirlenecek bedel üzerinden 140.000 TL’ye kadar desteklenebilecektir. Fuar desteğinden faydalanabilmek için, üyelerin T.C. Ticaret Bakanlığının 2017/4 sayılı Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Kararında belirtilen şartları yerine getirmeleri esastır.

Bu kapsamda, M.O.W. 2021 – Mobilya Fuarı'na Küresel Fuar Acentesi organizasyonu dahilinde iştirak etmek isteyen firmalarımızın  burada yer alan  bağlantı adresine girerek formu doldurmaları ve “Katılım İstek Formu”nun kaşeli-imzalı bir kopyasını  dcoskun@kfa.com.tr  ve/veya  bzengin@kfa.com.tr  adreslerine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.