TR

11. Exponatural Fuarı Hakkında (25.08.2021)

Sayın Üyemiz,

TUREKS Uluslararası Fuarcılık Anonim Şirketi’nden alınan 24.08.2021 tarihli yazıda;

Tureks Uluslararası Fuarcılık olarak 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Exponatura 2021 – 11. Doğal Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nı organize etmekteyiz.

Gittikçe büyüyen ve önem kazanan bir sektöre hitap eden Exponatural Fuarı, Türkiye’nin zengin kaynaklarından doğal ve sağlıklı yaşam seçeneklerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasını sağlayan firmalara yeni iş bağlantıları ve ihracat kapıları açan bir ticaret platformudur.

Geçen Exponatural Fuarı, kıtaların buluşma noktası İstanbul’da 6 farklı ülkeden 168 katılımcıyı, sektör profesyonelleri ile bir araya getirdi. Doğal, organik ve sağlıklı ürünler sektöründe birçok ürün ve hizmet, Avrupa ve Asya’nın buluştuğu bu ticari platformda 19 farklı ülkeden gelen toplam 14.257 ziyaretçinin beğenisine sunuldu.

Amacımız ileri gelen perakende ve toptancı şirketleri, üreticileri, profesyonel sektör alıcıları ile bir araya getirmek, yeni iş bağlantıve fırsatları yaratmak, Bununla birlikte sektörlerin, potansiyellerini açığa çıkarmak, geliştirmek bu sayede de ülke ekonomisi ve ticaretine katkı sağlamak.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.