TR

Başdeğirmen: Acımız derin öfkemiz büyük (09.10.2016)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Durak Jandarma Karakoluna hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen kalleş saldırıyı kınayarak, “ 10’u asker 18 şehidimiz ve 11 i asker 27 yaralımız var. Böylesi bir acıya yüreklerin dayanması mümkün değil. Öfkemizi anlatacak kelime bulamıyorum. Canımız çok yandı. ”dedi. Başdeğirmen’İn açıklaması şöyle:

 

“Hakkari Şemdinli İlçesi Durak Jandarma Karakolu’na  yönelik kalleş terör örgütü PKK tarafından  düzenlenen insanlık dışı saldırıda 10’u  asker 18 vatan evladının şehit olması ve 11'i asker 27 kişinin de  yaralanması haberlerini içimiz yanarak aldık.  Hain saldırıyı gerçekleştirenleri işadamları  adına şiddetle ve nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Üzüntümüzü ve öfkemizi anlatacak kelime bulamıyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı gerçekleştirilen bu hain terör saldırılarına karşı sağduyumuzu korumalıyız. Bu çirkin saldırıların, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir zaman amacına ulaşmayacağını biliyoruz. Dış ve İç mihrakların, vatan hainlerinin lojistik destekleriyle beslenen bölücü terör örgütü; güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza yönelik saldırılar düzenleyerek ülkede kaos ortamı oluşturmak için kahpeliğe ve hainliğe devam etmektedir. İç ve dış mihrakların kuklası olan terör örgütleri, her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin ilerlemesini istememektedir. Dosta güven ve düşmana korku veren Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet Teşkilatımız, hainleri, vatansızları ve anne karnındaki bebeklere dahi kurşun sıkan canileri etkisiz hale getirerek, devletimizin çelikten örülü yumruğunu tüm cihana göstermiş ve göstermeye de devam edecektir.

Şehitlik makamına ulaşan kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, gazilerimiz ve yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.”