TR

Durmadan çalışacağız (30.12.2016)

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “2016 yılı ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan hainlere ve tüm dünyaya milletçe gücümüzü gösterdiğimiz bir yıl olarak tarihe geçecektir. İşadamları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimiz 2017 yılında, ülkemizin başarılarla dolu ekonomik anlamda etkili bir yıl olacağını düşünüyorum.” dedi.

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yeni yıl mesajı şöyle:  

            “Geride bıraktığımız yılda ülkemiz, hain terör örgütü FETÖ üyelerinin darbe girişimi, ekonomik baskılar, bombalı saldırılar ve birçok kirli oyunla karşı karşıya kalmıştır.  Hain saldırılarda çok sayıda askerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımız şehit olmuş, çoğu da yaralanmıştır.  Ancak 2016 yılında hain terör örgütleri başta olmak üzere tüm dünya, Türkiye’nin devletiyle, milletiyle, siyasetçisiyle birbirine kenetlenen çok güçlü bir ülke olduğunu tekrar görmüş oldu. Türkiye Cumhuriyeti artık bu tür kirli oyunlara gelmeyecek kadar çok güçlü ve birlik beraberlik içinde. Ülkemize bu acıları yaşatan, bize gözyaşı akıtan hiçbir hain sanmasın ki yaptıkları yanına kalacak. Devletimizin gücü, milletimizin inancı ile her türlü belanın üstesinden geleceğiz.

 İşadamları olarak biz yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik kaybetmeyeceğiz. Dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alabilmek için yorulmadan çalışmak işadamları olarak en büyük hedefimizdir. Yeni yılda, daha çok çalışarak ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı sağlayacağız.  İstikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı devam ettireceğiz. Dünyada, ekonomi, hukuk, teknoloji, insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında büyük bir yarış var. Bize yakışan da bu yarışta zirveye oynamaktır. İnsanı yücelten ne kadar güzel değer varsa onları sahiplenmektir.

Isparta, tarımı, turizmi, tarihi ve doğal güzellikleri ile kendi öz değerleri, eğitim ve sağlıktaki hizmet kalitesi, başarılarına başarı katan üniversitesi ile eşsiz bir il. Ticaret ve Sanayi Odamız olarak, Isparta’nın kalkınmasına öncülük edecek her projede, ülkemizin gelişimi ışığında ilimizin daha fazla pay alması, kendi değerleriyle marka olması için paydaşlarımızla birlikte memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Bu vesile ile tüm hemşehrilerimiz ve üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2017 yılının sağlık, mutluluk huzur içerisinde geçmesini ve bol kazançlı olmasını dilerim.