TR

Bu fırsat kaçmaz (20.06.2018)

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başvuruları, 22 Haziran’da sona erecek ve 1 milyon liraya kadar destek verilecek olan KOSGEB KOBİGEL destek fırsatından üyelerinin faydalanmasını istedi.

 

KOSGEB Başkanlığı KOBİGEL KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 2018 proje çağrısını çıktı. Proje yapan işadamlarına 1 milyon liraya kadar destek veriliyor.  Projeye son başvuru tarihi 22 Haziran 2018. Isparta KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik proje çağırısı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan bilgilendirmede Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tutar ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri ve oda üyeleri hazır bulundu. KOSGEB Müdürü Yıldırım, toplantıda projenin detaylarını ve destek alabilecek sektörler ile başvuru ve değerlendirme tarihlerini açıkladı. Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linki tıklayabilir, Odamızda bulunan KOSGEB Yetkilisi ile görüşüp  yada Isparta KOSGEB Müdürlüğü’nü ziyaret edebilirler.  

http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/6677/kobigel-kobi-gelisim-destek-programi-2018-01-illerde-rekabet-avantajina-sahip-imalat-sanayi-sektorlerinin-ve-yazilim-sektorunun-rekabet-gucunun-gelistirilmesi-proje-teklif-cagrisi