TR

Coca Cola Isparta’yı sevdi (18.09.2018)

Coca Cola Türkiye Kurumsal İlişkiler Yönetici Demokan Konyalıgil, Coca Cola Güvenlik Müdürü Kaan Bal ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile daha önce Kız Kardeşim adı altında başarılı bir proje gerçekleştirdiklerini belirten Konyalıgil yeni projeler için ilk adımları attı.

 

Coca Cola Türkiye’nin projelerinde Isparta’nın başarılı iller arasında gösterildiğini belirten Konyalıgil, kız kardeşim projelerinin yanı sıra toplumu ilgilendiren farklı konularda da Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde toplantı yapacaklarını söyledi. Konyalıgil,  “Geçtiğimiz aylarda Genel müdürümüzle ziyaretimizde bir proje yapabileceğimizi söyledik ve hemen hayata geçirmiştik. Kız Kardeşim Projesi’nde oldukça başarılı olduk. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın da bu konudaki bakış açısı bizleri heyecanlandırdı ve yeniden projeler yapmak istiyoruz ve Isparta’yı kapsam içine aldık. Önümüzdeki günlerde girişimcilik bazlı konularda yeni projeler, eğitimler yapmayı düşünüyoruz. Sayın Başkanımızın desteği çok önemli. “dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Coca Cola Türkiye Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Konyalıgil’e ve Güvenlik Müdürü Bal’a  teşekkür ederek, “ITSO olarak üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yararlanacağı her türlü faydalı projede yer almak isteriz. İlk Projemiz  başarılı oldu şahsınızda tüm Coca Cola Türkiye yetkililerine de teşekkür ederim. Yeni yapılacak tüm projelere de açığız. Bizim eğitim odaklı bir iliz bu yüzden her türlü eğitimde varız. ”diye konuştu.