TR

Kadınlar günü kutlaması (08.03.2019)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan ve kadınların iş dünyasında ve toplumun her alanında başarısının yüksek olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Tutar’ın mesajı şöyle:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Biz erkekler olarak, kadınlarımızı eğitim, iş, siyaset ve sosyal yaşantılarında destekleyerek, katkıda bulunmalıyız. Bu gün ülkemizde kadınlarımızın, gerek iş hayatında gerekse de siyasette yeterli olmasa da oldukça mesafe kat ettiğini görüyoruz. Kadın, herşeyden önce annedir, şefkatin, güzelliğin, sevginin, cesaretin, mücadelenin, emeğin, saygının, cefakârlığın adıdır. İnanıyorum ki, artık, kadınların başarılarını daha sık göreceğiz.

Her türlü ayrımcılığın sona erdiği, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yer aldığı bir dünya temennisiyle doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden bizi biz yapan değerli kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetli kınıyorum. Kadınlarımızın sevgi saygı başta olmak üzere herşeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”