TR

ITSO 10. Yöresel Ürünler Fuarında (24.10.2019)

Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) “Sizin Oraların Nesi Meşhur” sloganıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile Türkiye’nin yöresel ürünlerinin tanıtıldığı 10. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 10’uncu kez kapılarını açtı.

Antalya Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan ve birçok ilin valisi, oda başkanları ve kalkınma ajansları yetkilileri katıldı.

YÖREX’in fuarında 10 yıllık geçmişi anlatıldı ardından açılış konuşmaları yapıldı ve açılış sonrasında Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, ITSO Başkanı Tutar ve ITSO Meclis Başkanı Şahlan ile protokol üyeleri, Isparta’nın Lavanta ve gül ürünleri, elması, ekmeği, halısı, Yalvaç deri ürünlerinin bulunduğu ve diğer standları ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.