TR

ITSO BAŞKANI ÇELİK’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI (06.02.2024)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Birçok hikmeti, rahmeti, mağfireti ve bereketi içerisinde barındıran bir Miraç Kandili’ne daha erişmenin sevincini gönlümüzde hissediyoruz.” dedi.

ITSO Başkanı Metin Çelik mesajında şu görüşlere yer verdi; “Miraç, başta Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenmeyi ifade eder.

Miraç Gecesi ve diğer mübarek geceler, gönlümüzü aydınlatan, maneviyatımızın güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun tezahür ettiği, hayatımızı yeniden muhasebe etme imkanı bulduğumuz, yüce Milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek zaman dilimleridir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; Miraç gecesinin bizler için yüce Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine, tüm insanlığın hidayetine vesile olmasını diliyor, başta Ispartalı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum.”