TR

BAŞKAN ÇELİK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI (15.04.2024)

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.   

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirten Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, mesajında; “Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam Alemini saran bu kutlu günleri gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbet duygularının geliştiği müstesna günler olarak idrak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın şehrimize, ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.