TR

Hainler bütünlüğümüzü hiçbir zaman bozamayacak (22.08.2012)


ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Gaziantep’teki terör saldırısına ilişkin olarak yayımladığı mesajda “Hakkari’de mayın patlaması sonucu iki askerimizin şehit olduğu, bir askerimizin de yaralandığı haberinin ardından, Gaziantep’de terör örgütü tarafından bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 kişinin yaralandığını, derin bir üzüntüyle öğrendik. Bunları yapanlara söylenecek en ağır söz bile öfkemizi anlatmaya yetmez. “dedi.

Kaçıkoç, “Öte yandan Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü'nde BDP'lilerin Irak sınırındaki hava operasyonunda ölen 34 teröristin ailelerine yapacağı ziyaret nedeniyle güvenlik önlemi almak için köye giden askerleri taşıyan minibüs uçuruma yuvarlanması ve 9 asker ile bir köy korucusunun şehit olması olayı da bizleri üzüntüye boğmuştur. Buradan teröristlerin ailelerine ziyarete giden BDP’li milletvekillerini de kınıyorum.”dedi.

            Mübarek Ramazan Bayramı’nda askerlerimizi ve masum insanları hedef alan terör örgütünün insanlık dışı eylemlerini nefretle kınadığını vurgulayan ITSO Başkanı Kaçıkoç şöyle devam etti:

            “Bu hain saldırılar sadece kahraman askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza değil  insanlığın ve barışın da kalbinedir. Terörden medet umanları ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri tarih hiçbir zaman affetmeyecek. İş dünyası olarak terör örgütünün hain saldırılarıyla şehit düşen askerlerimizin,  vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Allah hepimize sabırlar versin.

            Unutulmamalıdır ki, terör örgütleri, dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman emellerine ulaşamamıştır. Hain terör örgütü de ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını daha fazla sürdüremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet acılar karşısında dik durmaya alışmış bir millettir. Evlatlarını, kardeşlerini, eşlerini toprağa verirken bile hainleri sevindirmemek için göz yaşı dökmeyen bir milletiz.

Kimsenin şüphesi olmasın ki, ülkemiz bu belanın altından kalkacaktır ve hiçbir şehidimizin de kanı yerde kalmayacaktır. Eline silahı alıp, masum insanların kalbine kurşun sıkanların, tarihle hesabı çok ağırdır ve herkes yaptıklarıyla elbet bir gün yüzleşecektir. İş dünyası olarak bu olaylar karşında hiçbir zaman yılmayacağımızı ve hiçbir zaman birlik ve beraberliğimize kurşun sıkılamayacağını belirtir, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerimize de sabırlar dilerim.

Milletimizin başı sağolsun.”