TR

ITSO’nun üye listeleri internet sayfasında (29.01.2013)

 ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, TOBB’un nace kodlama sistemine göre düzenlediği yeni üye listesine üyelerin ITSO internet sayfası www.itso.org  adresinden ulaşabileceklerini bildirdi. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, oda üye listeleriyle ilgili açıklama yaptı. Kaçıkoç’un açıklaması şöyle:

“ 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve Bakanlar Kurulu’nun kararı gereği Şubat ve Mart aylarında yapılması kararlaştırılan oda ve borsa seçimlerimiz TOBB’un , yeni meslek gruplandırmalarına ilişkin yapılan itirazların sağlıklı bir şekilde değerlendirilebilmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na başvurması ile ertelendi. Bakanlar Kurulu’nun kararı sonrasında oda ve borsa seçimleri iki ay süreyle ertelendi. Bu çerçevede  Mayıs – Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde seçme ve seçilme hakkına sahip üyelerimizi belirtir listeyi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Listemiz TOBB’a giden itirazların değerlendirilerek düzenlenmesi sonucunda zaman zaman güncellenecektir. İsteyen üyelerimiz listenin son halini yukarıda yazılı web adresimizden ulaşabilirler.”