TR

Emekliler destek istedi (29.05.2013)

 Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ersal, ITSO Başkanı Başdeğirmen’e: 

Emeklilerin tecrübelerinden istifade edin

                Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyeleri ITSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Isparta’da yaşayan 70 bin emekliden birçoğunun topluma faydalı çalışmalarda olması gerektiğini belirten Ersal, “ITSO olarak, işadamlarımız olarak emeklilerimizden istifade edilmeli. Emeklilerimiz tecrübeli insanlar. Bilgi birikimleri ile sizlere faydalı olacaklardır.”dedi.

                Türkiye İşçi Emeklileri Şube Başkanı Ersal ziyarette şunları şöyle:

“En büyük sivil toplum örgütü olarak sizlerin Isparta’da çok büyük katkılarınız var inşallah bundan sonra da Isparta’nın gelişmesinde, büyümesinde, her türlü sağlığında, eğitiminde, yolunda köprüsünde, işçisinde, işvereninde atacağınız her türlü adımın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Isparta’da 70 bin civarında bir emeklimiz var. Bizim de 9 bin üyemiz var. Biz eskiden işçi emeklisiydik şimdi Türkiye Emekliler Derneği olarak faaliyet gösteriyoruz. Bu sebeple sizlerde birgün emekli olacaksanız, belki emeklisiniz. Emekli  insanların tecrübelerinden yararlanın. İşçisinden müdürüne kadar hepsi değerli insanlar. Görevinizde istifade ederseniz çok iyi olacaktır. Bizler her zaman sizin yanınızdayız hizmetlerinizin de takipçisi olacağız. Isparta’daki emeklilerin daha refah yaşaması için sizlere büyük görevler düşüyor. Bazı sorunlarımız var. Emekli olup çalışanlar var bunların kesintileri oluyor bunlara bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Isparta’nın yarısını kapsayan bir kitleyiz.Bunun yanı sıra emeklilerimizin en büyük isteği Isparta’daki kısır tartışmaların bitmesi. Isparta bu yüzden çok şeyler kaybetti. Bu konuda sizden yardım istiyoruz. Belediyesiyle milletvekiliyle, valisiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla birlik içinde Ispartamızın kalkınması için hareket etmeliyiz. Ispartamızın için en güzel hizmetlerin verileceğini düşünüyorum. “

DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

ITSO Başkanı Başdeğirmen kendisinin de emekli olduğunu söyleyerek emeklilerin sorunlarını bildiğini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Emeklilerin fikirlerinden mutlaka yararlanmak istediklerini belirten Başdeğirmen şöyle devam etti:

 

“Biz Isparta olarak bir aileyiz. Bende 6 yıl önce emekli oldum. Emekli olduktan sonra insanlar daha çok hizmet vermeli. Bende bir emekli olarak emeklilerin tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini düşünüyorum. Biz emeklilerimizin sorunlarıyla ilgili bazı görüşmeler yaptık. Sizlerin sorunlarının çözümü için de elimizden geleni yapacağız. Bizden beklediğiniz hizmetler varsa her zaman yanınızdayız. Biz birlik beraberlik konusunda önemli adımlar atıyoruz ve sizin gibi düşünüyoruz.”