TR

TKDK'DAN 5. Başvuru Çağrısı Proje Teslimi Son Günü Yarın (12.04.2012)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 01.03.2012 tarihinde Beşinci Başvuru İlanına çıkan kuruma projeler yarın teslim edilecek.

Bu Program Avrupa Birliği ve Turkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklasa finanse edilmektedir.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kurulusu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Turkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Oncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileseni kapsamında uygulanacak yatırımlara iliskin 01.03.2012 tarihinde Besinci Basvuru ilanına cıkmıs bulunmaktadır.Basvuru kabulune iliskin bu cağrı, Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı kapsamında yatırım yapmak isteyen isletmeler tarafından destek almak uzere yapılacak basvurular ile ilgilidir.

 

 

BASVURU TARİHLERİ

Basvurular 15.03.2012 tarihi saat 09.00dan itibaren, ilgili alt tedbirin destekleneceği ve yatırımın uygulanacağı ilde bulunan ve iletişim bilgileri aşağıda yer alan TKDK Đl Koordinatorluklerinde kabul edilmeye başlayacak olup, başvuruların son teslim tarihi 13.04.2012, saat 21.00’dir. Bu çağrı için son teslim tarihinden sonra yapılacak basvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler aşağıdaki web adresine girebilirler.

 

http://www.tkdk.gov.tr