TR

SGK Müdürü Bayram’dan teşekkür ziyareti (15.05.2014)

SGK Müdürü Bayram, kurum ile iyi ilişkiler içerisinde olan ve üyeleriyle SGK arasında köprü oluşturarak sorunlarla yakından ilgilenen ITSO Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti.

 11-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Müdürü Mehmet Bayram ITSO’ya ziyarette bulundu. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Sosyal Güvenlik Haftası’nın toplumda farkındalık oluşturma, toplumu bilgilendirme ve bilinçlendirme açısından büyük önem taşıdığını belirten Bayram şu bilgileri verdi:

  “Bu açıdan bakıldığında 6 yıldır gerçekleştirdiğimiz Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin amacına ulaştığını söyleyebiliriz. Yediden yetmişe hepimizin yanında olan Sosyal Güvenlik Kurumunu, herkese ve her kesime tanıtmak, insanlarda sosyal güvenlik bilincinin yaygınlaşmasına yardımcı olmak amacıyla, bugüne kadar düzenlediğimiz etkinliklerle sivil toplum örgütleri ve kitle iletişim araçlarıyla vatandaşlarımıza ulaşılmaktadır. Ülkemizde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük reformlarından biri olan sosyal güvenlik reformu, Sosyal güvenlik Kurumunun tüm vatandaşlarımıza sağladığı hizmetlerin daha etkin, daha hızlı ve daha kaliteli olması için sürekli bir yenilenme ve gelişme anlayışıyla her geçen gün hayatımızda daha çok hissedilmektedir. Geçen yıllarda Kurumsal örgütlenme anlamında Sosyal Güvenlik Merkezleriyle ciddi mesafeler alınmış olup, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hizmet standartlarımız her geçen gün daha da artmaktadır. Bilişim teknolojilerini etkin biçimde kullanan, hızlı ve doğru karar veren, merkezde ve taşrada kurumsal kapasitesi güçlenmiş bir Kurum oluşturma çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Siz değerli işadamlarına da en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”

ITSO Başkanı Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı SGK Müdürü Bayram’a teşekkür etti. SGK ile işadamlarının birebir ilişki içerisinde olduğunu belirten Başdeğirmen, “Kurumuzda işadamlarımızın işlemleri kısa sürede sonuçlanabiliyor. Kurum personelinin ilgi ve alakasından memnunuz. Yenilikleri takip ederek verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.