TR

Artemis Halı kurucularından ziyaret (18.09.2014)

Ekonomik güçlerini ve bilgi birikimlerini bir araya getirerek Eylül 2012’de - BGM Halı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni kuran Abdullah Muhittinoğlu, Ragıp Ceylani ve Tuna Batallı Isparta’da Ticaret Borsası Başkanı Nuri Selçuk’un açtığı Şube açılışına katılmak üzere ilimize geldiler. Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ile birlikte  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Artemis Halı Şirketinin yöneticileri Muhittinoğlu, Ceylani ve Battallı’yı Başkan Şükrü Başdeğirmen ağırladı.

 

Artemis Halı Kurucularından Abdullah Muhittinoğlu, “ Kullandığı ileri teknoloji ve AR-GE gücünü, moda tasarımının yaratıcılığı ile dekorasyona yansıtan ARTEMİS, yılların birikimi, yeni, taze ve enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla mekanların yeni dokunuşuna dönüştürmek için hazır.  Aşkla, emekle ve eşsiz bir estetikle dokunan halılarıyla ARTEMİS, dekorasyonda yeni bir his oluşturacak. “dedi.

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen’de Artemis Halı Kurucularına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Isparta’nın halı ile ilgili geçmişini anlattı.