TR

Yöresel Ürünler Fuarı'nı önemsiyoruz (14.06.2012)

Antalya Ticaret Borsası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalya Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı´nca düzenlenen  Yöresel Ürünler Fuarı’na  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası işbirliğinde stant açıyoruz.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Stantda  gül ürünlerinden Isparta ekmeğine, elmasına halısına, mermerine kadar birçok ürünün tanıtımının yapılacağını söyledi. Stantta yöresel ürün yapan firmaların da yer alacağını belirten Kaçıkoç, “

Ispartalılar olarak bu fuarı önemsiyoruz. 4 yıldan bu yana devam eden fuarda tüm illerimizin yöresel ürünlerini tanıtılıyor. Ispartalılar olarak da ürünlerimizi tüm illerimizden gelen Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası temsilcileri ve yöresel firmalara ürünlerimizi tanıtıp ticari işbirliği kurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Fuarı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar da, her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen fuarda bulunmanın ve Isparta’nın değerlerinin tanıtmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Yöresel Ürünler Fuarı’nın ileriki yıllarda daha da büyüyeceğine inandığını belirten Adar, fuarı düzenleyen Antalya Ticaret Borsası Ticaret ve Sanayi Odası ile Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı’na teşekkür etti.